Liukuovet

Viihtyisyyttä ja toimivuutta kotiin tai toimistoon

Tampereen Kaihdinkeskuksen toimittamien liukuovien ja säilytysjärjestelmien avulla saat kotisi tiloihin viihtyisyyttä ja toimivuutta. Ovet voit valita kotisi sisustukseen sopivaksi yhdistelemällä materiaaleja ja sävyjä, jolloin vaihtoehtoja on lähes rajattomasti.

Liukuovet sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi avokonttoriin. Niiden avulla isot tilat voidaan jakaa pienempiin kokonaisuuksiin, jolloin työntekijöille on mahdollista luoda yksityisemmät työtilat. Asennamme liukuovet kaikkiin kohteisiin Tampereella ja Pirkanmaalla. Laadun takaa Mirror Line tuotemerkki.

Värejä ja malleja kaikkiin tarpeisiin

Perusmallinen liukuovi on yksiosainen ja -värinen, joka on valmistettu kokonaan samasta materiaaliasta. Ovi voi olla peiliä, lasia tai sisustuslevyä valitsemallasi sävyllä. Ovi voidaan jakaa myös osiin, jolloin voit valita samaan oveen eri materiaaleja tai eri sävyjä.

Uutuutena tarjoamme eteisen valmiisiin vaatenaulakkosyvennyksiin vain 36 millimetriä syvyyttä vaativan Slimline liukuoviratkaisun. Näin henkareille jätetään mahdollisimman paljon tilaa ja sisääntuloaulasta saadaan siisti ja viimeistelty.